Remote werken is dé manier om talent aan te trekken

Remote werken
Marinka Geijsen-Heijnis
Marinka Geijsen-Heijnis

Worstel je met het vinden van de juiste specialist voor een uitdagende baan? Neem een gedurfde stap en omarm het concept van werken op afstand! Wij helpen je om je lastige vacature om te zetten in een functie die geschikt is om virtueel te werken, en als je dat wilt, helpen we je bij het vinden van de ideale kandidaat.

Remote werken is dé manier om talent aan te trekken

Waar vind je de experts die je dringend nodig hebt? Ze zijn niet binnen de grenzen van een kantoor te vinden. Veel intelligente professionals verlangen naar meer flexibiliteit in hun werk en werken als zelfstandige of remote via een loondienstverband. Wees hierop voorbereid! Door werk op afstand te omarmen, open je een immense pool van potentiële werknemers en zzp-ers. Millennials die voorrang geven aan het verkennen van de wereld, hoogopgeleide mensen die starten als zzp-er en ervaren senioren die een hekel hebben aan woon-werkverkeer – al deze mensen vertegenwoordigen een uitzonderlijke beroepsbevolking van specialisten die de traditionele kantoorsetting liever vermijden. 

De stap naar remote werken

Tijdens een informeel gesprek kun je ons vertellen waar je moeite mee hebt om goede professionals te vinden. Of je nu op zoek bent naar een online management assistent, developer, marketeer, productspecialist of ondersteuning nodig hebt op je verkoopafdeling. Veel taken kunnen meestal op afstand worden uitgevoerd en als geen ander omarmen wij daarom het remote werken. Zo was ons voormalig familiebedrijf in 2005 al gestart met het faciliteren van online web-based software waarbij medewerkers online via de webbrowser de administratie konden voeren. Deze ervaring zetten wij tegenwoordig in om middels vele andere handige tools organisaties te ondersteunen. Plaats je opdracht en ontdek hoe Saldoo jouw organisatie kan ondersteunen op afstand.

Meer werkgeluk creeëren door remote werken

De werktevredenheid verhogen door op afstand te werken. Taakaanpassing houdt in dat een baan wordt aangepast aan iemands expertise en ambities. Wij bieden strategieën op maat voor werken op afstand die aansluiten bij uw unieke omstandigheden en vereisten. Als een vacature niet inherent geschikt is voor werken op afstand, hebben wij de expertise om oplossingen te vinden die werken op afstand mogelijk maken. We kunnen bijvoorbeeld de workflow op een meer bevorderlijke manier reorganiseren.

Werving & Selectie services voor remote werk

Neem je liever zelf een remote professional in dienst of een zzp-er via een overeenkomst van opdracht? Dan is het ook een mogelijk om de verantwoordelijkheid van werving en selectie aan Saldoo over te dragen. Als Virtueel recruiter staan wij klaar om voor jou aan de slag te gaan voor diverse remote en hybride vacatures en opdrachten. Saldoo heeft een uitgebreid netwerk met vele zzp-ers, gespecialiseerde tech bedrijven en is lid van vele communities waarin vacatures gratis onder de aandacht gebracht kunnen worden.

Consultancy remote werken

Professionals op afstand zijn de moderne oplossing voor het gebrek aan geschoolde kenniswerkers. Nu vraag je je misschien af of werken op afstand de juiste oplossing is voor jouw organisatie. Maak je je zorgen over hoe jouw bedrijfscultuur zich zal aanpassen? Saldoo Business Support biedt hierover waardevol advies. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij goed toegerust om jou wegwijs te maken in de uitdagingen van werken op afstand, ook voor organisaties en teams die er niet mee vertrouwd zijn. Onze expertise staat tot jouw beschikking. Van het selecteren, het implementeren van vele handige tools tot het optimaliseren van werkprocessen. Denk hierbij aan het schrijven van pakkende offertes, online agendabeheer, het inrichten van marketing- en salesfunnels, het schrijven van content op websites, het optimaliseren van financiële administraties etcetera..

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn