saldoo voor ICT-bedrijven

Business Support voor accountants en boekhouders

Accountants & Boekhouders

Ben je uitgeput van de handmatige verwerking van de financiële informatie van jouw klanten? Wil je jouw procedures digitaliseren en de boekhoudkundige workflow vereenvoudigen, maar ontbreekt het je aan tijd en expertise? Neem dan contact op met Saldoo Business Support voor hulp. Wij begeleiden al meer dan 20 jaar accountants en hun klanten pakket onafhankelijk bij het digitaliseren en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Contact Saldoo Business Support
Remote werken
Business Support voor Accountants- en administratiekantoren 1

Projectbeheer & digitalisering

Als je als accountant of boekhouder werkt, beschik je waarschijnlijk over sterke cijfermatige vaardigheden en wil je wellicht jouw klanten helpen bij de overgang naar digitale processen voor specifieke projecten. Heb je echter geen tijd of expertise in digitale technologieën, dan kan Saldoo jouw klanten op projectbasis ondersteunen bij de implementatie en.of inrichting van software op het gebied van financiën, HR, marketing en ERP.

Interim management

Operationeel management

Er zijn een tal van andere verantwoordelijkheden die in jouw bedrijf moeten worden beheert, variërend van het onderhouden van de website, marketing tot een efficiënte administratie en het verlenen van assistentie bij HR-managementtaken. Saldoo biedt niet alleen begeleiding, maar nemen je ook deze dagelijkse operationele en bestuurlijke verplichtingen uit handen.

Remote werken

Remote werken is dé manier om talent aan te trekken

Worstel je met het vinden van de juiste specialist voor een uitdagende baan? Neem een gedurfde stap en omarm het concept van werken op afstand! Wij helpen je om je lastige vacature om te zetten in een functie die geschikt is om virtueel te werken, en als je dat wilt, helpen we je bij het vinden van de ideale kandidaat.

Lees verder »
Waarom samenwerken met een Virtueel Assistent?

Virtual Assistant inhuren? Ontdek de 6 voordelen​

Jouw bedrijf bloeit, en je vraagt je af hoe je ooit genoeg tijd zult vinden om alles af te handelen. Door te werken met een ervaren Virtual Assistant kun je veel taken online uitvoeren met weinig instructie. Zij weet hoe het is om ondernemer te zijn omdat ze dat zelf ook is of is geweest.

Lees verder »