saldoo voor ICT-bedrijven

Voor ICT-bedrijven

Het runnen van een ICT-bedrijf brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Van het bewaken en coördineren van projecten, marketing, website beheer, operations management tot het implementeren van software bij jouw klanten. Wil jij vooral datgene doen waar jij als technici goed in bent? Schakel dan de hulp in van Saldoo.nl.

Business Support voor ICT-bedrijven 1
Remote werken
Business Support voor ICT-bedrijven 2

Projectbeheer

Als je een software ontwikkelaar of eigenaar bent, is het aan te raden dat je je richt op jouw sterke punten. Saldoo kan jouw klanten projectmatig of tijdelijk ondersteunen bij het implementeren van software en het trainen van gebruikers op het gebied van HR, financiën, marketing en ERP.

Interim management

Kennisdocumentatie

Saldoo is gespecialiseerd in het assisteren van ICT-bedrijven bij het creëren van eenvoudig te volgen instructiemateriaal, zoals tekst of video content. Het doel is ervoor te zorgen dat klanten het product of de software van het bedrijf kunnen begrijpen, van API-documentatie en helppagina's tot productpagina's. Hierbij wordt geen informatie overgeslagen.

Business Support voor ICT-bedrijven 3

Operationele zaken

Er zijn een tal van andere verantwoordelijkheden die in. jouw bedrijf moeten worden beheerd, variërend van het onderhouden van de website tot een efficiënte administratie en het verlenen van assistentie bij HR-managementtaken. Saldoo biedt niet alleen begeleiding, maar nemen je ook deze dagelijkse operationele en bestuurlijke verplichtingen uit handen.

Remote werken

Remote werken is dé manier om talent aan te trekken

Worstel je met het vinden van de juiste specialist voor een uitdagende baan? Neem een gedurfde stap en omarm het concept van werken op afstand! Wij helpen je om je lastige vacature om te zetten in een functie die geschikt is om virtueel te werken, en als je dat wilt, helpen we je bij het vinden van de ideale kandidaat.

Lees verder »
Waarom samenwerken met een Virtueel Assistent?

Virtual Assistant inhuren? Ontdek de 6 voordelen​

Jouw bedrijf bloeit, en je vraagt je af hoe je ooit genoeg tijd zult vinden om alles af te handelen. Door te werken met een ervaren Virtual Assistant kun je veel taken online uitvoeren met weinig instructie. Zij weet hoe het is om ondernemer te zijn omdat ze dat zelf ook is of is geweest.

Lees verder »