Virtual Recruitment services

Virtual Recruitment Services

Virtual Recruitment Services

Heb je moeite om de perfecte expert te vinden voor een veeleisende taak? Neem een moedige sprong en omarm het idee van werken op afstand! Wij kunnen je helpen jouw uitdagende vacature om te zetten in een virtuele rol of freelance opdracht om de ideale kandidaat te vinden.

Interim management

Heb je een boeiende tijdelijke vacature, neem dan gerust contact met mij op als Interim specialist en generalist. Ik ben in staat om jouw bedrijf bij te staan met management- en operationele gerelateerde verantwoordelijkheden op project- of tijdelijke basis, afhankelijk van jouw behoefte.

Prijsplan

Optie 1: No Cure no Pay

Optie 2: Virtuele recruiter in opdracht

Meld opdracht aan

Ontdek het gemak van Virtuele medewerkers en meld vrijblijvend je opdracht aan.

Remote werken

Remote werken is dé manier om talent aan te trekken

Worstel je met het vinden van de juiste specialist voor een uitdagende baan? Neem een gedurfde stap en omarm het concept van werken op afstand! Wij helpen je om je lastige vacature om te zetten in een functie die geschikt is om virtueel te werken, en als je dat wilt, helpen we je bij het vinden van de ideale kandidaat.

Lees verder »
Waarom samenwerken met een Virtueel Assistent?

Virtual Assistant inhuren? Ontdek de 6 voordelen​

Jouw bedrijf bloeit, en je vraagt je af hoe je ooit genoeg tijd zult vinden om alles af te handelen. Door te werken met een ervaren Virtual Assistant kun je veel taken online uitvoeren met weinig instructie. Zij weet hoe het is om ondernemer te zijn omdat ze dat zelf ook is of is geweest.

Lees verder »