saldoo voor ICT-bedrijven

Virtual assistance | slim digitaliseren

Kennisbank

Welkom bij onze boeiende en innovatieve kennisbank, waar we graag onze uitgebreide kennis en expertise als Technisch én Virtuele Assistent delen. Onze Kennisbank zit boordevol waardevolle informatie en hulpmiddelen waarmee je jouw bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar slimme tools om je productiviteit te verhogen of handige tips om je bedrijfsprocessen te digitaliseren, bij ons zit je goed. 

Remote werken
blog

Remote werken is dé manier om talent aan te trekken

Worstel je met het vinden van de juiste specialist voor een uitdagende baan? Neem een gedurfde stap en omarm het concept van werken op afstand! Wij helpen je om je lastige vacature om te zetten in een functie die geschikt is om virtueel te werken, en als je dat wilt, helpen we je bij het vinden van de ideale kandidaat.

Lees verder »
Waarom samenwerken met een Virtueel Assistent?
blog

Virtual Assistant inhuren? Ontdek de 6 voordelen​

Jouw bedrijf bloeit, en je vraagt je af hoe je ooit genoeg tijd zult vinden om alles af te handelen. Door te werken met een ervaren Virtual Assistant kun je veel taken online uitvoeren met weinig instructie. Zij weet hoe het is om ondernemer te zijn omdat ze dat zelf ook is of is geweest.

Lees verder »
Wat is GPT-3, ChatGPT, OpenAI en NLPCloud?
blog

Fundamenteel inzicht in de wereld van GPT-4, ChatGPT en OpenAI

Het is hoog tijd voor een verandering in de manier waarop Kunstmatige Intelligentie wordt gebruikt om inhoud te produceren! GPT-3 is dan ook de meest recente taaltechnologie die mensen kan helpen om op een snelle en moeiteloze manier duidelijke inhoud c.q. content te maken. Dit artikel geeft je een fundamenteel inzicht in de wereld van GPT4, ChatGPT en OpenAI.

Lees verder »
LinkedIn leadautomation inzetten om je Invloed en Bereik te Vergroten
blog

LinkedIn leadautomation inzetten om je Invloed en Bereik te Vergroten

Of je nu een professional bent die zich wil profileren als expert, een bedrijf dat zijn naamsbekendheid wil vergroten, of gewoon iemand die een nieuwe veer in zijn digitale hoed wil steken, LinkedIn is een ongelooflijk nuttig instrument. Het is één van de beste manieren om nieuwe contacten te leggen en je professionele netwerk uit te breiden.

Lees verder »
9 slimme verkoophacks om software te verkopen
blog

9 tips om software te verkopen

Er zijn verschillende uitdagingen verbonden aan het verkopen van software als bedrijf. Een van die uitdagingen is ervoor te zorgen dat mensen jouw product kennen. Veel klanten zijn zich niet bewust van wat SAAS is, dus moet je ervoor zorgen dat je ze laat zien hoe het hen kan helpen. Onthou ook dat het verkopen van software niet een eenmalig proces is. Je moet het blijven verkopen telkens wanneer u een nieuwe versie uitbrengt of een nieuwe functie toevoegt.

Lees verder »
Met Canva Pro je vacatures ontwerpen en posten op Social media.
blog

Maak een contentkalender met Canva Pro

Wij gebruiken tegenwoordig massaal social media. Je brein wordt dan ook gedurende de dag continu geconfronteerd met vele berichten en creaties. Hoe val jij als organisatie op tussen al die honderden berichten? Op welke manier voeg jij als bedrijf waarde toe met jouw social media strategie? De contentkalender van Canva Pro helpt hierbij. Het programma biedt volledig aanpasbare social media sjablonen aan die je kunt publiceren in een contentkalender.

Lees verder »