tech Virtual Assistant Services

Tech Virtual Assistant Services

Tech Virtual Assistant Services

Heb je hulp nodig bij het implementeren van nieuwe software of het beheren van je website? Saldoo is bedreven in het begeleiden van IT-projecten, zowel virtueel als op locatie op een hybride manier. Of het nu gaat om het beheren van websites of het inrichten van verschillende softwaresystemen zoals financiële software, CRM, verkoop-, HR- en salarissoftware of ERP-software. 

Project management

Als je een interessant ICT-project op korte termijn hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het omgaan met financiële, ERP-, CRM-, marketing en boekhoudsoftware. We helpen je graag op weg met jouw projecten, zelfs als het maar een paar uur per week kost. 

Tech Virtual 
Assistant Services

Software implementaties

Assistentie nodig van een project manager? Krijg hulp bij de inrichting van nieuw aangeschafte Enterprise Resource Planning (ERP), Finance, Customer Relationship Management (CRM) of Marketing software.

Coördinatie projecten

Ben je ICT-dienstverlener of software leverancier en wil jij je partner netwerk uitbreiden? Van relatiebeheer, updaten van Appstores tot assistentie bij het ontwikkelen van API's kun je onze hulp inschakelen.

Partner netwerk & talent sourcing

Mocht de opdracht te specialistisch van aard zijn, dan zetten wij ons netwerk in. Wij brengen je dan graag in contact met één van onze kennispartners. Ook kunnen we je online ondersteunen bij het werven van talent.

Prijsplan

Ontvang prijsopgave

Vul het formulier in en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.

Remote werken

Remote werken is dé manier om talent aan te trekken

Worstel je met het vinden van de juiste specialist voor een uitdagende baan? Neem een gedurfde stap en omarm het concept van werken op afstand! Wij helpen je om je lastige vacature om te zetten in een functie die geschikt is om virtueel te werken, en als je dat wilt, helpen we je bij het vinden van de ideale kandidaat.

Lees verder »
Waarom samenwerken met een Virtueel Assistent?

Virtual Assistant inhuren? Ontdek de 6 voordelen​

Jouw bedrijf bloeit, en je vraagt je af hoe je ooit genoeg tijd zult vinden om alles af te handelen. Door te werken met een ervaren Virtual Assistant kun je veel taken online uitvoeren met weinig instructie. Zij weet hoe het is om ondernemer te zijn omdat ze dat zelf ook is of is geweest.

Lees verder »